Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

Stuff I bought

Hei! Vet at det er veldig lenge siden jeg har oppdatert, men julen er litt hellig og jeg har vært ganske opptatt. Feiret en utrolig koselig og gøy Canadian Christmas day hos en kamerat av Alex 25. desember, stemoren min og brødrene mine kom hjem fra Kina 26. desember, broren min kom hjem fra sjøforsvaret 27. desember og i dag har jeg vært å handlet en del på Gulskogen med Aleksandra. Det var kjempekoselig, det var masse salg og jeg fikk kjøpt en del fint!

Jeg har forresten masse bilder fra noen helger tilbake, fra jula og fra shoppingturen, men de kommer senere! I morgen skal jeg være hos bestemoren min hele dagen, så da er det ikke sikkert at jeg får blogget, men skal prøve! Her er det jeg kjøpte på Gulskogen:

Fra øverst til venstre: BikBok, Gina Tricot, Lindex, Gina Tricot, Lindex, de tre siste er fra Gina Tricot. (Kjøpte også to gaver på Kremmerhuset)

Hva synes dere om innkjøpene?3 Kommentarer


Jul!

Nå er det offisielt juleferie, dere! I alle fall for meg! Hadde siste skoledag i dag, bare en samfunnsfagstime med en quiz som mitt lag vant :) Busstidene her er veldig dumme, så etter timen var jeg i byen og kikka litt, kjøpte noen klær på BikBok og noen smykker på glitter som dere får se på outfit-bildene!

Merker at heg har begynt å bli litt hekta på sånne store ringer, gjerne som går over flere fingre. Det er jo veldig kult da! Har også blitt litt hekta på Statement-smykker, men det har jeg egentlig vært en god stund. Det er sikkert noen av dere som lurer på hva et slikt smykke er, og det er et smykke som er ganske kort, men allikvel stort eller bredt, som på bildene under!

Her er da dagens antrekk!

Ear cuff-øredobber fra Glitter // Smykke fra Glitter // Genser fra BikBok // Tights fra BikBok // Ring fra Glitter

Hva synes dere om antrekket?

Liker dere statement-smykker?


 0 Kommentarer


Feiring

Hadde forresten en veldig koselig bursdagsfeiring! Jeg hadde laget boller, muffins og bruschetta (noe som er supergodt!). VI så også "Burlesque", veldig bra film! Jeg vil i hvert fall si at hvis du liker å danse og/eller synge, er denne filmen en must-see. Jeg elsker den siste sangen som kommer på filmen nemlig "Show me how you burlesque", så når den kom kan dere tenke dere at jeg spratt opp og begynte å danse!

Vi spilte også en slags kortskalle, som er et spill hvor du får et kort med en kjendis som du skal feste på panna. I løpet av spillet skal du prøve å gjette hvem du er. Vi tok en liten twist hvor vi i stedet for kjendiser, skrev folk vi kjente. Kan anbefales!

Uansett.. Her er bildene fra bursdagen!

Arna og Benedikte!


Fine Mari!


Regner med dere vet hvem det her er?


<3


Ser godt ut, eller?


Sara og Vilde!


Aleksandra og Arna!


Søte!


Søte Guro!


Haha, vakre Julie!

Vil forresten vise dere hvor vakker man blir når man snuser!

Hahahha, la meg bare si at jeg er glad jeg ikke snuser, og at dere bare er en godteribit, so don't worry mamma!

Deilig at det endelig er siste skoledag imorgen! Jeg er utrolig klar for ferie, og gleder meg til å feire jul!

Har dere fått juleferie? 

 


 


 0 Kommentarer


Saras bursdag!

Her er bildene fra Sara sin bursdag, det var veldig koselig, vi spiste masse god mat, pratet masse og spilte "party-alias", veldig gøy!Hahah, Guro du er søt! Sånn går det når du tar masse bilder av deg selv :D


Party-alias!Tror Sara ble ganske fornøyd med gavene!0 Kommentarer


Sponsetblogg.no!

Må bare sleng inn et innlegg om en veldig bra side for bloggere som ønsker sponsorer!

Man trenger ikke ha masse lesere eller være på topplista, bare registrer deg på http://sponsetblogg.no, så kan man lett få sponsorer! Hvor kult er ikke det?

Ja nettopp, kjempekult!

Bare å registrere seg!0 Kommentarer


Fantastiske youtube-videoer!

Beklager for null oppdatering i helga, men jeg har vært ganske opptatt! Kommer bilder fra denne og forrige helg til uka! Nå må jeg bare vise dere noen syke videoer.. Dere har sikkert sett mange av de før, men det er sikkert noen dere ikke har sett og!

Den første er et cover av Rolling in the deep av Ariana Grande. Jeg synes hun er utrolig flink til å synge, så jeg synes jammen dere burde ta en titt på videoen! 

Neste ut er en dere sikkert har hørt om, ettersom han begynner å bli ganske kjent, nemlig Ryan Beatty! I denne videoen har han laget et cover av Just the way you are. 
Dere har kanskje hørt om "Next Generation Dancers"? De er uansett en utrolig flink dansegruppe, så jeg mp vise dere tre videoer av dem! 
Til slutt må dere se ei jente som er utrolig flink til å synge! Hun heter Dani Shay, og folk pleier å si at hun likner på Justin Bieber. Derfor har hun laget en utrolig kul parodi, nemlig "What the hell", enjoy! 
Legg gjerne igjen en kommentar og si hva dere synes!


2 Kommentarer


Bursdag!

Ja, i dag har jeg bursdag da, og jeg må virkelig takke for alle de koselige gratulasjonene jeg har fått! Må si jeg har hatt en av mine beste bursdager så langt, selv om dagen startet litt dårlig..

Jo, for jeg skal gå til bussen ikkesant, også møter dette meg utafor døra:Men dette tenkte jo ikke over, ser jo ut som natta når jeg går til bussen.. Uansett! Jeg spaserer bortover da, aner fred og ingen fare, også! Glir jeg plutselig med kneet rett nedi isen! Heldigvis har jeg supergode reflekser da, og klarer å ta meg i mot med hånda.. Jeg syntes jo ikke det gjorde noe vondt da, og tenkte at det ikke skjedde noe, men mens jeg står og venter på bussen, så ser jeg ned på kneet mitt, også bare!!

Digg?

Uansett, nå vet jeg jo at jeg slo meg da, så når jeg sitter på bussen begynner det selvfølgelig å svi da, også i løpet av dagen merker at jeg er sjukt støl i skinka! Men, positiv som jeg er, holdt jeg meg selvfølgelig glad, det er jo tross alt bursdagen min!

Jeg hadde uansett grunn til å være glad, siden jeg har så søte venner! For i storefri kommer Sara med den søteste og godeste lille hjemmelagde posen med jellybeans!


Nam, takk Sara!

Da jeg kom hjem hadde selvfølgelig mamma og Alex gave til meg! Jeg fikk gavekort på den butikken jeg handler mest, nemlig BikBok.. Perfect!! Fikk også pizza of kake, nam!


Fikk også et supersøtt kort:


..Som var signert med "Klem fra de schmudeste, sykeste foreldra" Haha!

Fikk også denne fine engelen i kalenderen i dag!


Til slutt fant jeg ut at jeg skulle begynne å bake til i morgen, har nemlig lest at det går fint å ha deiger i kjøleskapet til dagen etter! Jeg starta med en deig på størrelse med disse to, som jeg satte i kjøleskapet da:

Dere kan jo gjette hva dette skal bli!

Uansett, når jeg åpner kjøleskapet, er det dette jeg ser!

Bare at den var enda større, om det er mulig! Det endte opp med at jeg måtte putte deigen i en diger bolle, haha!

Forresten har jeg et superfint forkle som jeg har hatt siden jeg var liten og mamma bare "Er ikke du litt for gammel for det forkle der?" Og jeg bare "Hell no!" Bare se liksom, synes det er superfint jeg!


Har mye å gjøre i morgen, men gleder meg masse!

Hva har dere gjort i dag?1 Kommentarer


Photoshoot

Hva synes dere om bildene?3 Kommentarer


Planlegging

Jeg har jammen funnet at det er veldig lurt med planlegging, kartlegging og budsjettlaging (med fare for å høres ut som en nerd, men det er greit, for jeg er litt nerd). Uansett.. Jeg og mamma var i flere butikker i dag for å storhandle til bursdagen min, og budsjettet er heldigvis i overskudd. Vi er veldig flinke til å finne billige løsninger på god mat skjønner dere!


Dansinga er jo forresten over for i år, og jeg merker allerede at jeg savner det! Har jo allerede skrevet et innlegg om hvor mye jeg elsker dansing (her), så det trenger jeg vel ikke skrive for at dere skal skjønne hvor mye jeg savner det allerede.. Men jeg kan jo alltids danse i stua da, selv om jeg ikke får lov av mamma fordi det støver sånn, så hysj!

Anyway... Mondays, what to do?

Hatt en fin start på uka?1 Kommentarer


091211

Beklager for null oppdatering i helga, men jeg må innrømme at det var deilig å ha litt facebook, blogg og nettfri! På fredag var jeg i bursdag hos Sara, noe som var veldig koselig! Jeg tok masse bilder, men så klarte jeg selvfølgelig å glemme kameraet mitt hos henne.. 

Det som er stress med å bo på landet, er at jeg ikke kan gå hjem fra bursdager, men må bli henta.. Når det ikke går har jeg heldigvis gode venninner som hjelper meg, så da sov jeg hos Julie på fredag, mens hun sov her i går. Det har jeg jo dessverre ikke bilder fra da, men her er i alle fall antrekket jeg brukte på fredag!

Smykke fra H&M // Genser fra Forever21 // Bukse fra BikBok

Hva har dere gjort i helga?3 Kommentarer


Sara!

Gratulerer med dagen, Sara! Nå er det jammen på tide å lage et eget innlegg om deg, siden du har bursdag i dag! 

Sara og jeg ble kjent i 1. klasse, da vi begynte i samme klasse, men vi ble nok aldri noe særlig gode venner før i 5. klasse. Men da ble vi i alle fall veldig gode venner, og vi ble en liten gjeng; Sara, Aleksandra, Guro, Julie og meg, gode tider! 

Jeg husker da vi var på leirskolen,

haha, gode tider!

...Jeg husker siste dag på barneskolen,

...Jeg husker da vi var på Hudøya, det var gøy det!

Hehe!

Jeg husker det fantastiske 10-klasseballet vi var på sammen!


...Jeg husker årets fine nasjonaldag!

Liker å se at vi har forandret oss, haha!

Jeg husker da vi overnattet i garasjen din, da vi lagde den bieklubben og alle gangene vi lagde kort! Jeg liker når vi sitter sammen i lunsjen, gjør spansk sammen og når vi bare chiller! Jeg merker at å gå på videregående gjør at jeg ikke rekker å finne på så mye på kveldene, men vi må jammen finn på ting litt oftere, det er jo utrolig koselig!

Jeg vil egentlig bare si at jeg er kjempeglad i deg, og jeg håper vi forblir venner veldig lenge!

Må forresten ta med dette bildet! Selv om vi ikke er på vårt vakreste her, så er det så koselig!!
Hva synes dere om å ha flere bestevenner? 1 Kommentarer


Snø!!

Ja, jeg vet at dere sikkert allerede har blitt spammet masse med facebook-statuser om snø, men jeg synes virkelig det er på tide nå, så da ble jeg kjempeglad når jeg så det!

Vinteren er så mystisk og vakker, nå ser det jo litt ut som et vintereventyr ute! Dessuten skjer det alltid noe spennende på vinteren, og sist men ikke minst: du kan lage snøengler! Så nå synes jeg de som klager på snøen kan ta seg en bolle... Jeg mener HALLO!? Hvordan går det an å IKKE like snøen? Det er jo en del av det vakre Norge vi bor i og det er det som gjør vinteren her så vidunderlig vakker! Hvordan ellers skulle vi klart oss gjennom den kalde vinteren? Tror i alle fall ikke jeg hadde klart meg uten snø en hel vinter...

Uansett, her er et lite bilde fra en liten photoshoot jeg hadde! Liker forresten at jeg har begynt å like å ha photoshooter igjen, men er jo best hvis jeg får med noen andre på shooten også da! Så Sara(<--LINK!), nå må vi snart ta den bloggshooten vår snart! Hva synes dere om snøen?1 Kommentarer


Julie: redigert

Fant et gammelt bilde av Julie som jeg ville redigere, så jeg tenkte jeg skulle vise dere det! Jeg har redigert ganske mye da, men det var for å vise dere hvor mye litt redigering kan gjøre! Det fineste hadde kanskje vært en mellomting!

Anyway..

Image and video hosting by TinyPic
(Det ble visst litt dårligere kvalitet her, men jeg kan vise dere bildene hver for seg hvis dere vil!)
 
Hva synes dere?


0 Kommentarer


Dance in my heart!

Må bare fortelle dere hvor utrolig gøy og spennende det er å være med på danseforestilling med Studio3! Det er mye jobb og for noen; veldig raske skift, men det er så utrolig gøy når du står ute på scenen og hører musikken i bakgrunnen og du vet at alle ser på dere danse! 

I år var jeg med på to danser som var rett etter hverandre, men skulle gjerne vært på fem stykker, for jeg elsker virkelig å danse! Man kan få ut så mange følelser når man danser, i hvert fall hvis du setter på en sang du liker, tar på deg danseskoene og bare beveger deg til musikken. 

Når man er med og danser med Studio3, føler man virkelig at man er en del av "noe større" og jeg skjønner at det høres veldig klisjé ut, men sånn er det virkelig! Vi har så utrolig mange flinke folk som hjelper til med alt av kostymer, når vi skal ut og inn og masse annet. 


Aleksandra konser på ballettdrakta!

Til slutt vil jeg si: Tusen takk til alle som var en del av forestillingene for en super gjennomgang av forestillingene og en fantastisk opplevelse som danser!

Så dere på forestillingen i kinoen?3 Kommentarer


011211

Nå er det endelig første desember! Regner med mange har gleda seg til denne dagen, med julekalender hjemme, på TV, julepynt og julestemning! Derfor var det jo ganske kjipt at det fossregna i dag, og at det ikke var noe snø i det hele tatt! Men jaja, det skal ikke ødelegge jula :)

Da jeg kom hjem fra dansinga i dag forventa jeg jo den samme gamle 10-kronerskalenderen fra nille da, men gjett hva!?!! I stua ventet dette på meg!

Ja, pakkekalender!

Mamma hadde vært kjempesøt og lagde til og med en veldig kreativ kalender til stefaren min!

Haha, forskjellig øl hver dag, må jo være perfekt for han!

I dag fikk jeg øredobbene jeg har på på bildet under, tusen takk, snille mamma!

Dagens outfit :)
Har dere julekalender?1 Kommentarer


hits