Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

Pause

Jeg ville bare si at jeg kommer til å ta en pause. Som noen av dere sikkert har sett er det allerede lenge siden jeg har blogget, og jeg må innrømme at det var ganske deilig. Jeg kommer nok med et innlegg i blandt når jeg føler for det uansett da, men jeg kommer i alle fall ikke til å blogge regelmessig!

Det kan hende jeg velger å få meg tumblr, men foreløpig kan dere følge med på en kjempekul spansk blogg, nemlig http://espanolamaria.tumblr.com/.

Jeg hadde det fantastisk på NU-landsmøte, og jeg anbefaler alle å melde seg inn i NU. Det var vel det jeg skulle si, men slenger med et random bilde av meg som brunette:så.. snakkes!3 Kommentarer


Sorry...

Jeg vet at jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden og jeg beklager å si at jeg også sannsynligvis kommer til å være det frem til søndag, jeg skal nemlig på landsmøte i NU i morgen. Gleder meg!

Selv om jeg på en måte valgte det selv, skal det også sies at jeg var uten nett fra onsdag til mandag, og i tillegg har jeg vært ganske opptatt så og si hele jula! For å se på det positive: nå har jeg masse bilder og mange innlegg klare i hodet, så jeg kommer forhåpentligvis til å komme sterkt tilbake!

Jeg hadde forresten en kjempefin jul med familie og venner, her har dere et lite julebilde!


Og forresten: nå er det 2012!

Har dere hatt en fin jul?
 1 Kommentarer


hits