Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

Fantastiske youtube-videoer!

Beklager for null oppdatering i helga, men jeg har vært ganske opptatt! Kommer bilder fra denne og forrige helg til uka! Nå må jeg bare vise dere noen syke videoer.. Dere har sikkert sett mange av de før, men det er sikkert noen dere ikke har sett og!

Den første er et cover av Rolling in the deep av Ariana Grande. Jeg synes hun er utrolig flink til å synge, så jeg synes jammen dere burde ta en titt på videoen! 

Neste ut er en dere sikkert har hørt om, ettersom han begynner å bli ganske kjent, nemlig Ryan Beatty! I denne videoen har han laget et cover av Just the way you are. 
Dere har kanskje hørt om "Next Generation Dancers"? De er uansett en utrolig flink dansegruppe, så jeg mp vise dere tre videoer av dem! 
Til slutt må dere se ei jente som er utrolig flink til å synge! Hun heter Dani Shay, og folk pleier å si at hun likner på Justin Bieber. Derfor har hun laget en utrolig kul parodi, nemlig "What the hell", enjoy! 
Legg gjerne igjen en kommentar og si hva dere synes!

  

mistercrap
elsker ariana !
18.des.2011, 20:20
URL: http://mistercrap.blogg.no
Sara
Flinke folk!
18.des.2011, 22:25
URL: http://saraseidel.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits