Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

Dance in my heart!

Må bare fortelle dere hvor utrolig gøy og spennende det er å være med på danseforestilling med Studio3! Det er mye jobb og for noen; veldig raske skift, men det er så utrolig gøy når du står ute på scenen og hører musikken i bakgrunnen og du vet at alle ser på dere danse! 

I år var jeg med på to danser som var rett etter hverandre, men skulle gjerne vært på fem stykker, for jeg elsker virkelig å danse! Man kan få ut så mange følelser når man danser, i hvert fall hvis du setter på en sang du liker, tar på deg danseskoene og bare beveger deg til musikken. 

Når man er med og danser med Studio3, føler man virkelig at man er en del av "noe større" og jeg skjønner at det høres veldig klisjé ut, men sånn er det virkelig! Vi har så utrolig mange flinke folk som hjelper til med alt av kostymer, når vi skal ut og inn og masse annet. 


Aleksandra konser på ballettdrakta!

Til slutt vil jeg si: Tusen takk til alle som var en del av forestillingene for en super gjennomgang av forestillingene og en fantastisk opplevelse som danser!

Så dere på forestillingen i kinoen?


  

vedis christine gjestemoen
Nei, men så video fra det på facebook da! :)
04.des.2011, 22:48
URL: http://vedis.blogg.no/
Sara
Så kult, da! :) Kunne ønske jeg var der :)
05.des.2011, 07:39
URL: http://saraseidel.blogg.no
Inger-Maren
Heihei!

Når er siste tensingøvelse før jul? :)
07.des.2011, 12:16
URL: http://mangemeninger.wordpress.comNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits