Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

TSF 2011

Anbefaler dere virkelig å begynne i TenSing, det er utrolig gøy! Det aller beste er alle de bra opplevelsene man får med ungdommer fra hele buskerud på festivaler, nattcuper, skihelger, osv. Når man har vært med noen år kan blir det ofte enda bedre, for da kan man begynne med å engasjere seg litt mer ved å være danseleder, dirigent, hjelpe til på festivaler eller kanskje bli med bangladelegasjonen. Bangladelegasjonen er en gjeng med ungdommer som drar til Bangladesh og gjør veldig mye annet morsomt og interessant i løpet av et år, noe jeg synes virker veldig spennende!

Hvis du liker å synge også, er TenSing perfekt! Vi synger masse bra sanger og viser fram på konserter, festivaler osv. Gidder ikke skrive noe særlig til bildene, for jeg synes et bilde sier mer en tusen ord! Så her får dere se hvor gøy det er å være på TenSing-festival, noe som i år var i Kongsberg!Ser gøy ut, eller hva?!?


  

fridakj99
Kjempe fine bilder =)
20.nov.2011, 14:54
URL: http://www.Fridakj99.blogg.no
Silje
fint ;)) hehe. han en fin dag videre ellers da :) Vil du foressten bli ukens leser på bloggen min?:)
20.nov.2011, 15:07
URL: http://siljers.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits