Hei! Jeg er ei jente på snart 16 år som skriver om mote, hverdagen min, venner, familie, TenSing og dans. Jeg prøver så godt jeg kan å skrive en interessant blogg, og hvis du vil følge bloggen min, blir jeg selvfølgelig kjempeglad!Arkiv

Kategorier


Siste innlegg

bloglovin


bloglovin
mariafashion

Long time no see..

Hei! Jeg beklager at jeg ikke har oppdatert på.. en uke?!? Men jeg har en unnskyldning da, jeg har faktisk vært veldig opptatt med lekser, tensing, dansing og skole! Jeg var på TenSingfestival forrige helg, og det var en utrolig bra opplevelse (som alltid når jeg er med Bussing!). Jeg har masse bilder derfra, og de får dere nok se senere! 

Klokka 00.04 skjønner dere kanskje hva jeg gjorde? Nettopp, jeg var på Twilight-premieren (heldige meg har fri i dag!)!! Den var veldig bra, så gled dere! Var å spiste på Peppes først, og vet dere hva? Peppes er SÅ mye bedre enn Dolly Dimples!! (random)Siden filmen var så sent passa det jo superbra at jeg kunne overnatte hos Julie, siden jeg bor så langt borti gokk! Forresten så er busstilbudet her helt forferdelig! På å komme meg fra Gamlegrendåsen til Golfbanen (en strekning på 5-10) brukte jeg en og en halv time, tre busser, to busskifter, en tur innom Efteløt, en tur innom Hvam OG en tur innom sentrum! ..Jeg mener EN OG EN HALV TIME?!? Jeg bruker ca. fem min med mamma liksom!!

Og for dere B-mennesker der ute så var ikke det det verste! For å slippe å vente helt til halv ett, måtte jeg ta bussen fra Julie klokka 07.00, for så å gå på bussen til Efteløt 07.20, og til slutt bytte buss igjen klokka 08.05..Så var jeg ikke hjemme før HALV NI, og jeg startet med buss KLOKKA SJU! Tror det kommer et sint innlegg i Laagendalsposten snart altså!

Men jaja, nok om det.. Jeg tok masse bilder i går også, så blir nok en del bilder fremover!

PS. Denne uka har gått sinnsykt fort!

Hvordan var deres uke?


  

Inger-Maren
Harry Potter er bedre enn Twilight!
18.nov.2011, 14:36
URL: http://mangemeninger.wordpress.comNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits